BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, June 13, 2009

perasaan aku wkt 1st week klas..

All I can tell u is, BENGANG... maunye tidak, dlm mgu lps saje da 3
kali aku tukor group klas.. hot sey.. huhu.. Nk taw ape yg jadi sebenornye??


Kisahnye mcm ni, wkt sesi add and drop dl, aku da dp group utk
core course.. aku dpt group 3, tp mcm mne taw sistem U*A yg
amat sisitematik yg tlh menyebabkn aku tension dan mendapat
jadual yg mcm tuut...huhu.. geram gler, jadual aku sume clash..
Jadi aku terpakse dtg klas utk 2 grup.. penat gler.. da la si Adibah
tu lyn student mcm PEST@makhluk perosak jer... lantak korg la
klau nk back up die,tp
itu la hakikatnye,die pndg muke aku pn
xnk.. bkn aku yg susun jadual
aku sndr.. klau aku yg ssn sndr xde
la clash.. tp best gak,dpt aku sekelas ng
amir,fikri dan afif..
Yup, dorg pown dak Ben gak... same kos ng aku..



Xpe la,kisah aku dan adibah da settle, skang nk pgi klas die plak..
da la die aja Oral Comm.. huhu.. mujur mdm Dalina Lect Class aku..
sonok ar ckit dpt dgr jokes slamber die.. hehe.. Skang ni just continue
je la klas mcm bese.. huhu.. life must go on.. chaiyok2..


0 comments: