BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, July 7, 2009

ni pasal GPDP.. Global Player Development Programme



Hahaha.. buruknye gaye.. hahaha..
Me n incik amir terlibat for gpdp ni
straight 3 minggu.. tu yg mcm gile je muke masing2.. haha.. tekanan la tu..
Tp sblm tu meh nk cite ape kejadahnye mende alah "gpdp" tu dulu.. Name diberi GLOBAL PLAYER DEVELOPMENT PROGRAMME,tujunnye plak adalah utk meningkatkn,menyemai,dan memupuk jati diri dan semangat patriotisme dlm diri student2 uia ni.. hehehe.. tp sbnrnye ramai yg join mende alah ni utk dpt 10 markah free utk subjek FIM.. tu je tujuan asalnye.. hahaha.. sbgai bukti, yg xpenah2 dtg qiamullail tu pn sanggup dtg utk dpt 2 markah taw.. hbt impak GPDP nih.. hehehe...
berikut yg kt bwh ni adlh sbhgian drpd ape yg smpt di'picture'kn hehe.. aku main sental je p'gunaan imbuhan ni.. dpt taw dek mak aku ni,abes ler.. huahuahua


Ya Allah... huduh gler muke.. hahaha.. ni wkt wat keje blakang tabir..



ni ng incik amir.. wkt OTW nk ke umah kak jaja.. laju gler abang man bwk.. cuak gua sey.. hehehe


Mak,tekun x ank mak ni bekerje?? haha

di LTD
saya menjdi abang committee.. hehehe..

0 comments: